söndag 7 oktober 2012

Hej på dig denna söndagskväll!

Den här helgen har varit lite lyx för vi har haft pappan hemma i tre dagar. Så härligt och mysigt! I torsdags var Oskar här och vi kollade film och hade mys. På fredagen åkte Per och klippte sig på morgonen och jag och Liam var kvar hemma. Min fina vän Ellen kom hit och åt lunch med oss sen hade vi massa mys hela eftermiddagen. När Ellen hade åkt hem var klockan sovdags för Liam.

Igår åkte jag, Per, Liam och mamma och hämtade en ny tvättmaskin till oss! Såå behövligt. Den gamla hade inte blivit bra skött av de förra som bodde här och nu när vi är tvungna att använda parfym fritt sköljmedel och tvättmedel på grund av Liams dagis så kände vi att kläderna luktade pecka. Så vi åkte och fixade en ny och den är så fin:) Jag och Per konkade upp den tunga tvättmaskinen för trapporna, Per tog den själv de första två men sen hjälpte jag honom. Sen skulle vi ned med den gamla och idag värker våra ryggar:/ Vi åkte sedan med mamma och köpte några fler fiskar till Liam. Det blev två slamsugare eller vad dom heter och sen en så kallad kampfisk som skulle passa perfekt tillsammans med våra fiskar hemma.

På eftermiddagen åkte vi ut till pappa och Per hjälpte honom att lägga på plåtarna på poolen. Det var så härligt väder och vi var ute i den friska luften. Älskar att komma ut till pappa för där infinner sig ett sånt lugn och gör att man kan andas ut en stund. Vi njöt!! Sen blev det stress hem för på kvällen skulle jag ha efterlängtad syster kväll med Anna, Sara och Malin. Vi började med en fördrink hemma hos Malin. Så fin lägenhet:) Sen gick vi ner på stan och fy sjutton vad kallt det var! Huaaa! Vi gick till Hattfabriken för att äta men där var det typ 1,5 timmes kö.. Hmm, klockan var 19.30. Vi gick vidare till Frank, 37 före på listan.. Haha vi trodde inte vi skulle få i oss någon mat men så gick vi till Bill o Bob och där fanns det bord! Och vi åt så god mat och drack jättegott vin. Vi hade en toppenkväll som slutade strax efter midnatt för mig och Sara då vi kände oss trötta och nöjda. Taxi hem och kröp ner bredvid min fina lilla familj. Liam la sin arm om mig och jag kände mig så otroligt lycklig över mitt liv! Sen sov Liam väldigt oroligt fram till 04.20 så jag somnade därefter, tur att jag har världens bästa sambo som lät mig sova lite längre imorse! När vi vaknat så gick och kollade hur firrarna mådde. Då ser jag till min förskräckelse att den nya kampfisken jagar och biter i våra andra söta fiskar. Fy sa jag och Per, tänk så vaknar Liam imorgon och det han får se är tre fiskhuvuden som flyter runt. Nej så kan vi inte ha det så vi fiskade upp den dumma fisken och åkte tillbaka med den till djuraffären där vi istället fick med oss tre andra små söta fiskar hem.

Vi har också hunnit fira vår Lena som fyller år idag! Min söta svägerska hade fixat med fika och det var fullt hus:) Liam träffade Alice som är Lenas systers dotter och dom lekte och mös tillsammans! Även Alice storebror Oskar var med och lekte.

Nu sitter jag här, heeeelt slut och ont i huvudet. Det har varit en skön helg med massa saker gjorda. Jag sitter nu och kollar igenom massa bilder som ligger på vår externa hårddisk. Så roligt att se bilder från året när jag och Per träffade varandra!

 Härlig höstdag!
 Duktiga killar:)
 Liam och morfar i väärsta kojan enligt Liam
 Redo för en systerskväll!
Påväg till födelsedagsfirande:)

Natti och kram från mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar