tisdag 14 juni 2011

Soliga dagar..

..då är det jobbigt att vara hemma ;)
Så det är vi inte!
Vi har faktiskt varit väldigt aktiva här hemma sen Fia skrev sin tenta, hon trodde när hon gick ut att det kändes bra så det går vi på och väntar in pappret sen där det står att det är godkänt! För det är jag i alla fall säker på att hon har fått.. godkänt alltså.
Senaste dagarna har vi mestadels varit hemma hos morfar och badat och haft det skönt i solen. Igår var det kanske lite halvkyligt men det gick ju bra ändå.. Varmt i vattnet =) Bilden här under är inte från igår men tyckte den var så pass klockren att den måste in ändå. Och nu när Liam lägger sig ner för att "låtsassova" så låter han "schhhhh," han snarkar då.. ganska gulligt om jag får säga det själv i alla fall!
Liam och morfar ligger och vilar lite i skuggan, det är ju jobbigt att bada vettu! Efter en massa bad och en massa kul så gick även jag och Liam ut i skogen och skulle gå på en lite skogspromenad. Vi kom cirka 50 meter och sen när skogen kom så blev det "usch.." och då skulle pappa bära Liam. Så han fick rida på mina axlar hela vägen genom skogen och tillbaka. Men en promenad blev det!
Jag var helt slut efteråt haha.. Men vad gör man inte när man vill gå en sväng och Liam inte vill?


Före vi åkte ut till poolen så tog vi en resa ut till Åsby Mini Zoo också, vi tänkte att Liam skulle få klappa kaninerna, men har var lite för feg för att våga göra det. Så han kollade på medans mamma och pappa klappade kaninerna!
Det fanns en liten bur också med jättesmå kaniner, Fia blev tokkär i dom på en gång. Det vore väl annars konstigt!
När Liam skulle klappa belgiska jättar (dom hette så) blev han livrädd, för när han precis skulle böja sig ner och klappa så kommer det en liten tjej i Liams ålder och gallskriker, Liam höll på att hoppa rakt upp och efter det så vågade han inte klappa nån kanin!
Och sen måste jag berätta nånting som jag tycker är rätt konstigt.. Vi fick en räkning igår på 400 kronor för att MBF (bostadsrätts förvaltaren) skruvade upp vår förrådsdörr efter ett inbrott.
Det var sammanlagt 3 skruvar och kan inte ha tagit mer än 2 minuter.. Det har dom alltså tagit 400 kronor för.. När jag ringde och gjorde skadeanmälan så borde dom väl berätta att det kostar si och så mycket för att göra en sån liten skitsak så man får välja själv? Aja, ska ringa dom idag och fråga om det var kungen själv som var här och skruvade i dom där skruvarna..

Men men, idag då? Än så länge så har vi varit på hälla med Farmor! Tyvärr ingen bild på det men vi hade det mysigt! Liam fick lite nya kläder, och även mamma och pappa fick lite nya kläder! Pappa fick ett par T-shirts av farmor och Mamma köpte en ny kjol! Den var faktiskt riktigt fin.. Hoppas du har på dig den ofta nu i sommar!!

Oj, nu vaknade Liam och var jätteledsen.. han har fått ett sår på näsan.. antar att han råkat riva sig i sömnen.. så både ett litet sår och inte fått sova klart.. inte lätt då..
Jag tar och avslutar med lite bilder här.. enjoy!



















KOMMENTERA!

1 kommentar:

  1. Mysiga bilder:) Du skriver så bra:) Älskar dig<3

    SvaraRadera