måndag 7 juni 2010

Måndag idag

Hej på er!

I fredags så skulle jag och Liam följa med moster Anna på lite shopping. Mamma och pappa var snälla som alltid och lånade ut bilen till oss. Anna kom hit strax efter 11, Liam åt och fick paket från bästa moster och gudmodern. Supersöta pyjamas och en superman body. Sen bar det iväg. Vi började ute på Erikslund. Anna skulle ju han en glasskiva till sitt rumsbord som pappa ska göra åt henne. Ingenstans kunde man köpa en glasskiva. Vi åkte runt på alla de ställen där de kunde tänkas sälja men ingen hade. Så det som vi var ute för att handla hittade vi inte. Däremot hittade vi lite annat. Anna köpte kökshanddukar med mera på Chili. Liam fick en lära gå stol och ett sovtält med 100% UV skydd. Det kan man sätta upp där man är och så har han en säker och skön plats att sova på och kommer undan solen:) Han älskar gåstolen, han kan sitta länge och bara filosofera och leka. Sen när vi förstod att vi inte skulle hitta någon glasskiva till Anna åkte vi hem till mamma och pappa. Där var vi en stund för att senare köra mamma och pappa ner på stan. Dom skulle på After work och Anna skulle hem så bilen följde med oss:) Sen kom Per hem och vi hade en väldigt mysig och skön fredagskväll.



Liam i bilen med sin nya fina gåstol



Provar på:)

I lördags tog vi det lugnt. Vi bara var hemma och mös. Vi åkte en sväng till Maxi och köpte grillad kyckling och gjorde en supergod sallad på kvällen. Liam blev trötter och somnade runt 19-20.

Igår var det ännu en fin sommardag. Eftersom vi fortfarande hade bilen så tog vi oss till Coop och köpte en pool till Liam:) Sen åkte vi ut till mamma och pappa. Fyllde poolen med ljummet vatten och satte på Liam hans söta badbrallor. Han fullkomligt älskade att bada! Det var så kul att stänka vatten. Han dök framåt en gång och hamnade med ansiktet under vattnet, det tyckte han inte var ett dugg läskigt utan bara kul. Han badade i ca 20 minuter sen blev det lite kallt. Vi köpte den här poolen eftersom att det inte hunnit bli någon värme i stora poolen än. När det blivit det då kommer Liam garanterat att älska att bada i den! Där kommer vi spendera myyycket tid i sommar vill jag lova. När det är varmt så gör jag inget hellre än ligger vid poolen och har det bra! Vi var kvar ute hos mamma och pappa ett tag, Per hjälpte pappa med poolduken. Jag hann även sola lite för första gången på väldigt länge! Det var underbart. Sen fick vi skjuts hem av pappa. Stackars mamma som är så fuk:( Krya på dig Mamma!



Liam i sin giraffpool



Såhär kul är det att bada:D

På kvällen så var Liam övertrött och vägrade sova. Han var inte alls ledsen eller så men varje gång han höll på att somna så vaknade han till och var jätteglad. Låg och skrattade och snackade en massa. Så från kl 19-20 låg vi i sängen och försökte få honom att somna. Utan resultat. Då gick vi upp och han fick sitta och trötta ut sig i sin gåstol. När klockan blev 21.30 så kände vi att nu måste han sova, han sov inte alls mycket under dagen heller. Så med en flaska välling intog vi sängen igen. Han åt upp all välling och somnade bums. Gullungen. Sen sov han till kvart över 6 imorse, då fick han komma över till vår säng och sen sov vi till halv 9. Då åkte Per till jobbet och jag och Liam gick upp och åt gröt:) Sen har han sovit mest hela dagen med korta vakna perioder idag. Han är helt slut efter gårdagen med bad och sen kväll. Men det gör ingenting, han måste vara utvilad imorgon för då kommer äntligen Tess hit! Min klasskompis som jag träffade när jag pluggade i Eskilstuna. Vi har inte setts på alldeles förlänge och det ska bli så roligt imorgon! Förhoppningsvis flyttar hon hit till våren då vi ska börja plugga igen! Det känns mer än toppen!



Igår kväll. Liam, världens tröttaste bebis!



Liam nyvaken<3

Nehej, nu ska jag sätta mig och läsa den nya Vi föräldrar.. Sen när Liam vaknar ska vi gå ut en sväng. Skönt.

Många kramar från mig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar