söndag 28 november 2010

2010-11-28 Liams första födelsedag!

Ja må han leva, ja må han leva.. Ja mååå han leva uti 100:de år! Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti 100:de år!!

Grattis vår fina underbara lilla 1-åring!

Idag fyller vår Liam 1 år. Det är helt ofattbart. För ett år sedan var han helt nykläckt, ett litet knyte som bara låg och tittade. Så liten och pluttig och helt ovetande om vad som väntade utanför bb-dörrarna.

Nu är han helt plötsligt 1 år och en egen liten person. Han har en fri vilja och är envis som både mamma och pappa. Säger nej när något inte faller honom i smaken och har tre olika kryp stilar. Han älskar mammas hemlagade mat, när vi provat med burk så ratar han det på en gång. Vällingen är ett måste på kvällen och runt 02 varje natt vaknar han och ska då ligga mellan mamma och pappa.

Han är otroligt social, han skrattar och hejar på alla som tittar åt honom. Det han är bäst på är att charma äldre damer och unga tjejer, när dom stannar upp och beundrar honom så brer han på ännu mer med skratt och prat!

Han älskar att pussas och när andra pussas. Han föser ihop mamma och pappas huvuden så att vi ska pussas. Han är en riktigt liten myskille! Han älskar även att dansa och sjunga. Så fort han hör musik så börjar kroppen gunga och det kommer "sång" från den lilla munnen. Han gör rörelserna till Imse vimse spindel helt själv och även "I ett hus vid skogens slut..." låten.

Han älskar sina mor- och farföräldrar och moster och farbror. Mosters namn tjatar han jämt och ska pussas och mysa med henne så fort dom ses. Även mammas mormor och farmor är väldigt omtyckta.

Han är otroligt snäll och skojjar och har sig hela dagarna.

Det finns så otroligt mycket att skriva om vår underbaring, det tar aldrig slut. Men ni som läser det här vet ju vilken underbar liten kille Liam är! Full av kärlek och glädje:)

Idag har vi haft firande igen. Leksaker, cd-skiva med musik, kläder med mera blev det idag. Allt väldigt fint och kommer användas flitigt!

Gästerna idag var: Liams morfar och moster, Liams g-farmor, mammas faster och kusin, Liams farbror och Lena, farmor och farfar. Farfar Pierre var också och hälsade på.



Efter skönsång av mamma och pappa var det dags för paket:)



Pappa får skräpet



Glad kille! Exakt vad han önskade sig;)





Mumsig klubba, cool frilla!



Snöstorm och iskallt. Likadant väder var det när mamma fyllde 1 år för 22 år sedan!



Morfar, g-farmor, pappa, moster och mammas faster



Mammas kusin och farbrors sambo Lena. Morfar på ett hörn



Farbror Dan och Lena



Mumsigt med gott fika!



Farmor och farfar Peter



Trött Liam med morfar

Tack alla för att ni gjorde Liams födelsedag underbar!

Många kramar från oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar